مقدمه

غنای فرهنگی، اقتصاد قوی و روابط تجاری خوب با ایران، کشور چین را تبدیل به مقصدی محبوب برای گردشگران و تجار ایرانی کرده است.

اعتبار ویزا

ویزای توریستی چین، ۱ ماه اعتبار دارد. ویزای تجاری ۱ ماهه تا ۱ ساله نیز از طریق این شرکت قابل اخد است.

مدارک مورد نیاز

۱- گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ سفر به چین

۲- دو قطعه عکس ۵/۳*۵/۴

۳- مدارک مالی

نامه تمکن مالی از بانک به زبان انگلیسی با درج مانده حساب، میزان گردش سه ماه آخر و معادل آن‌ها به دلار آمریکا، ریز گردش سه ماه آخر به زبان انگلیسی. حداقل مانده: ۳۵ میلیون تومان به ازای هر نفر

مراحل درخواست ویزا

صدور ویزای توریستی چین، به صورت عادی ۷ روز کاری و به صورت فوری ۵ روز کاری زمان می‌برد. این نوع ویزا نیازی به مراجعه مسافر به کنسولگری و انگشت نگاری ندارد.

دانلود فرم‌های درخواست ویزا چین

تعرفه خدمات

خدمات نرخ
ویزای توریستی عادی ۱۱۵ دلار آمریکا
ویزای توریستی فوری ۱۴۵ دلار آمریکا
ویزای تجاری جهت اطلاع از نرخ و شرایط، با ما تماس بگیرید.

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox