مقدمه

کشورهای عضو پیمان شنگن، ۲۷ کشور: اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس و لیختن اشتاین می‌باشند. مسافر بعد از دریافت ویزا از یکی از این کشورها، تا زمان اعتبار ویزا می‌تواند آزادانه بین این کشورها سفر کند.

اعتبار ویزا

مدت اعتبار،‌ اقامت و تعداد دفعات ورود در ویزاهای شنگن متفاوت است.

مدارک مورد نیاز

۱- تکمیل فرم

۲- گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ سفر به منطقه شنگن

۳- دو قطعه عکس ۵/۳*۵/۴

۴- اصل یا اسکن دعوتنامه و مدارک دعوت کننده‌ (در صورت داشتن)

۵- رزرو بلیط و هتل

۶- مدارک شخصی

شناسنامه

۷- مدارک شغلی

برای صاحبین مشاغل: روزنامه رسمی تاسیس و تغییرات شرکت، مجور شرکت، کارت بازرگانی، پروانه وکالت، جواز پزشکی و …

گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی سه ماه آخر، لیست سوابق پرداخت حق بیمه

برای دانشجویان و دانش آموزان: گواهی اشتغال به تحصیل

۸- مدارک مالی

نامه تمکن مالی از بانک به زبان انگلیسی با درج مانده حساب، میزان گردش سه ماه آخر و معادل آن‌ها به یورو، ریز گردش سه ماه آخر به زبان انگلیسی، سند ملکی، گواهی سهام و …

۹- بیمه مسافرتی با سقف تعهدات ۵۰ هزار یورو برای مدت سفر

سایر توضیحات

در حال حاضر و با توجه به قوانین جاری گردشگری کشور، امکان درخواست ویزای تک توسط آژانس‌ها وجود ندارد. این شرکت تنها در قالب تورهای گردشگری خدمات ویزای شنگن ارائه می‌نماید. برای آگاهی از شرایط این تورها، به بخش تور اروپا مراجعه نمایید.

دانلود فرم‌های درخواست ویزای شینگن

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox