مقدمه

تایلند مقصدی نام آشنا برای ایرانیان است.

تایلند با شهرهای توریستی معروف و پرطرفدار نظیر بانکوک، پاتایا، پوکت، کرابی برای ایرانیان می باشد که مسافران زیادی هم از ایران سالانه به این کشور زیبا مسافرت می کنند.

اعتبار ویزا

ویزای توریستی تایلند در نوع یک ماه با یکبار ورود، و ۶ ماه بدون محدودیت در دفاعات ورود و خروج (مالتیپل) صادر می‌گردد.

مدارک مورد نیاز

۱- تکمیل فرم

۲- گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ سفر به تایلند

۳- یک قطعه عکس ۴*۶

۴- رزرو بلیط و هتل

۵- مدارک شخصی

کپی شناسنامه و کارت ملی

۶- مدارک مالی

نامه تمکن مالی از بانک به زبان انگلیسی با درج مانده حساب، میزان گردش سه ماه آخر و معادل آن‌ها به دلار آمریکا، با حداقل مانده ۱۰ میلیون تومان

مراحل درخواست ویزا

صدور ویزای توریستی تایلند، سه روز کاری زمان می‌برد. این نوع ویزا نیازی به مراجعه مسافر به کنسولگری و انگشت نگاری ندارد.

دانلود فرم‌های درخواست ویزای تایلند

تعرفه خدمات

خدمات نرخ
ویزای توریستی ۱ ماهه ۴۵ یورو
ویزای توریستی ۶ ماهه ۱۵۸ یورو

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox